Roel Pieters

Ik heb hart voor mijn ritme, jij ook?

( Member of team: Fiets met cardioloog Bouke Adriaans )

Fietsen en gezondheid gaan hand in hand, maar wist je dat fietsen ook kan helpen bij het bestrijden van atriumfibrilleren? Via deze sponsorfietstocht zamelen wij geld in voor onderzoek naar deze hartritmestoornis.

Atriumfibrilleren is een veelvoorkomende aandoening waarbij het hartritme verstoord raakt en kan leiden tot vervelende klachten, zoals hartkloppingen, kortademigheid en vermoeidheid. Het onderzoek waar wij ons voor inzetten, richt zich op het vinden van nieuwe behandelmethoden en het verbeteren van bestaande behandelingen, zodat mensen met atriumfibrilleren weer een betere kwaliteit van leven kunnen krijgen.

Een donatie doen aan het onderzoek is een goede manier om bij te dragen. Elk bedrag, groot of klein, helpt bij het financieren van het onderzoek en brengt ons dichter bij oplossingen voor deze aandoening.

Bedankt voor je interesse en steun in de strijd tegen atriumfibrilleren. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van mensen die met deze aandoening te maken hebben.

08/06/2023
13:35

Nico

View all

Health Foundation Limburg en Maastricht UMC+ hebben hun krachten gebundeld in de strijd tegen hart- en vaatziekten. Onder de naam Hart en vaat onderzoekfonds Limburg zetten de twee organisaties zich in om meer aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten en het belang van meer geld voor onderzoek.